Δεν φαντάζεσαι πoιο στιλ παπουτσιών επιστρέφει και φοριέται ακόμα και τον χειμώνα

Tα αξεσουάρ και ειδικά τα παπούτσια στα χέρια των πιο ενημερωμένων γυναικών, μπορούν να γίνουν ένα πραγματικό παιχνίδι.

Η άποψη που επικρατεί είναι ότι τον χειμώνα, οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν και πολλούς πειραματισμούς ειδικά σε ότι αφορά τα παπούτσια.

Μπότες και μποτάκια κυριαρχούν. Ωστόσο είναι η στιγμή να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Στα new entries και από τις τοπ τάσεις τις σεζόν οι καουμπόικες μπότεςπου φέρνουν κάτι από Άγρια Δύση στο στιλ μας αυτό το φθινόπωρο.

Αν όμως εσείς θέλετε κάτι πιο τολμηρό, έχουμε μια διαφορετική πρόταση. Μια πρόταση που γίνεται ξανά δημοφιλής και διχάζει.

Τα clogs είναι και πάλι εδώ και όσες τα αγαπούν ξέρουν πόσο άνετα είναι.

Από την άλλη υπάρχουν πολλές που τα βρίσκουν χοντροκομμένα και δύσκολα θα τα φορούσαν, πόσο μάλλον να τα εντάξουν σε φθινοπωρινά σύνολα.

Ωστόσο με τόσα πολλά ugly στιλ παπουτσιών ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψουν τα σαμπό με το ξύλινο τακούνι.

Και μπορεί ακόμα να μην είστε σίγουρες για το πώς μπορούν να φορεθούν το φθινόπωρο, ωστόσο το κλειδί βρίσκεται στο ξύλινο τακούνι που τα κάνει ιδανικά για το πρωί ενώ παραπέμπει στην φθινοπωρινή φύση.

Φορέστε τα με total denim σύνολα, ένα μάξι bohemian φόρεμα ή με cropped παντελόνες.

Θα δώσουν ρουστίκ αισθητική και θα ενισχύσουν το cosy look λίγο πριν τις γιορτές.

Όταν πρόκειται για το street style τίποτα δεν είναι αρκετά τολμηρό για το mix & match. Συνδυάστε με δερμάτινα jacket και oversized πλεκτά.

Δεν φαντάζεσαι πoιο στιλ παπουτσιών επιστρέφει και φοριέται ακόμα και τον χειμώνα

Δεν φαντάζεσαι πoιο στιλ παπουτσιών επιστρέφει και φοριέται ακόμα και τον χειμώνα

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ