Δεκάδες νεοσύλλεκτοι θετικοί στον κορονοϊό σε στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη – Ανησυχία και στην Πάτρα

 

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας μετά τα 50 θετικά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε στρατόπεδο στην Τρίπολη. Όπως μετέδωσε το Open στην 124 Πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης στην Τρίπολη εντοπίστηκαν δεκάδες θετικά κρούσματα που αφορούν στην πλειοψηφία τους σε στρατεύσιμους.

Πρόκειται για σμηνίτες της τελευταίας ΕΣΣΟ που παρουσιάστηκε στις 16 Νοεμβρίου. Κάποιοι είχαν κορονοϊό, εντοπίστηκαν κι απομονώθηκαν, αλλά φαίνεται πως ήταν και κάποιοι ασυμπτωματικοί που μετέδωσαν τον ιό. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κανάλι ενδέχεται να υπάρχουν και θετικοί μεταξύ των μονίμων στη μονάδα

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά νοσούντες, η πτέρυγα βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ δεν έχει γίνει και η ορκωμοσία. Στο στρατόπεδο υπάρχει ανησυχία, καθώς είναι πιθανό να εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή εκτός στρατοπέδου που κινούνται οι στρατεύσιμοι. Για το συμβάν είναι ενήμερος φυσικά και ο ΕΟΔΥ και πλέον η 124 Πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης των σμηνιτών βρίσκεται σε «κλοιό» με στόχο να μην διασπαρεί τόσο στο υπόλοιπο στράτευμα, όσο και στην τοπική κοινωνία ο ιός.

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου

Πάτρα: Ούτε σήμερα λύνουν κάβους τα καράβια – Νέα 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

Βρετανία: Πολ Μάρσαλ, ο μεγιστάνας των «αντι-woke» μέσων ενημέρωσης

Πάτρα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά τα ξημερώματα στο Δασύλλιο

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα

Μουντιάλ συλλόγων: Ξέσπασε στους Σιάτλ Σάουντερς η Ατλέτικο Μαδρίτης

Τι είπε για τον Εμπαπέ ο Πλατινί

Α.Σ.Τ.Ο. – Επικοινωνούμε: 22ο Φεστιβάλ στο Σκαγιοπούλειο