Δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας στις φυλακές Τρικάλων

04/05/2019 | 19:21

Και δεύτερος κρατούμενος που κατηγορείται για συμμετοχή στη φονική συμπλοκή της Πρωτομαγιάς, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Ρωσοπόντιος κρατούμενος, που φέρεται εμπλεκόμενος στη φονική συμπλοκή της Πρωτομαγιάς που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 29χρονου Αλβανού αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής. 

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Τρικάλων. 

Υπενθυμίζεται ότι και ο πρώτος από τους εμπλεκόμενους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας το βράδυ της Πέμπτης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της