ΔΕΔΔΗΕ για Σκιάθο: Μέχρι το απόγευμα θα αποκατασταθεί η βλάβη στο δίκτυο

17/08/2019 | 19:04

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρουσιάστηκαν χθες Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 περίπου στις 21:40 σε κάποιες περιοχές της Σκιάθου, διευκρινίζει ότι τα συνεργεία του εντόπισαν βλάβη σε γραμμή Μέσης Τάσης στο χερσαίο υπόγειο δίκτυο του νησιού σε σημείο πλησίον του Ξενοδοχείου Skiathos Palace και άμεσα απομόνωσαν τη βλάβη και ξεκίνησαν την επανηλεκτροδότηση των πελατών που επηρεάστηκαν, από τη δεύτερη γραμμή τροφοδοσίας Μέσης Τάσης του νησιού.

Με την άμεση κινητοποίησή τους, έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα επανηλεκτροδοτήθηκε το τμήμα της χώρας του νησιού που επηρεάστηκε και έως τη 1:20 ξημερώματα της 17ης Αυγούστου, η ηλεκτροδότηση είχε αποκατασταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι εργασίες των συνεργείων της Εταιρείας συνεχίζονται πυρετωδώς μέχρι αυτή την ώρα, προκειμένου να έχει αποκατασταθεί η βλάβη που προέκυψε στη γραμμή Μέσης Τάσης μέχρι τις απογευματινές ώρες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η δυνατότητα διαρκούς εφεδρικής τροφοδοσίας.

Οι ΗΠΑ ανοίγουν το δρόμο για δασμούς σε εισαγωγές ηλιακής ενέργειας ύψους 13 δισ. δολαρίων

Λοβέρδος: Δεν στέκεται Προανακριτική με το 291 του Ποινικού Κώδικα, είναι νομικό λάθος του ΠΑΣΟΚ

Ισραήλ: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Αφράτο και αρωματικό κέικ μανταρίνι με γλάσο

Τα ψυχικά τραύματα της μητέρας δυναμιτίζουν τη μεταβολική υγεία των παιδιών

Γιάννης Μπέζος για Ναταλία Τσαλίκη: Είμαστε συνταξιδιώτες στον χρόνο της ζωής

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και ο Μάγκνουσον!

Γκραντ: «Θα πάμε να νικήσουμε δύο παιχνίδια – Σίγουρα αν παίξει θα μας βοηθήσει ο Ματίας»