Δε φταίμε εμείς, μόνη της τα λέει

09/02/2016 | 18:33

Τελικά αυτή η Κατερίνα Καινούργιου ή είναι πολύ αφελής ή της αρέσει όλο αυτό, να αποκαλύπτει ότι όλα σχεδόν πάνω της είναι ψεύτικα.
Αφού χθες πήγε στη Μενεγάκη και είπε ότι κάθε φορά που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια και το ντεκολτέ, χέρια κι ό,τι άλλο βγάζει έξω, φοράει μακιγιάζ με αερογράφο!!! Καλά ακούσατε. 
Αρχικά είπε πόσο της αρέσει που η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει εκπληκτικό μακιγιάζ κι ότι αυτό οφείλεται στον αερογράφο. Κι αφού έπρεπε να τους πείσει ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα, αποκάλυψε αφελώς ότι και η ίδια βάζει τέτοιο σπρέυ στο σώμα της. “Και πως το βγάζεις κάθε βράδυ μετά;” ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. “Κάνω σκραμπ, (τρίψιμο) κι αν καμιά φορά βαρεθώ, ε λερώνω λίγο το σεντόνι!”
ΕΛΕΟΣ!!!!!
 

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό