Δανάη Μπάρκα: «Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»

01/11/2023 | 10:26

 

Το βράδυ της Τρίτης 31 Οκτωβρίου, η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσω Instagram μία σύντομη συνομιλία της με έναν follower στο Instagram, ο οποίος της επιτίθεται και της εύχεται επίμονα «να πεθάνει».

«Το άνοιξα σήμερα πρωί πρωί» γράφει στους ακολούθους της και παρέθεσε τα μηνύματα τόσο του άλλου προφίλ, όσο και τα δικά της, καθώς η ίδια του απάντησε. Το μήνυμα έγραφε: «Γαμ…α να πεθάνεις Να πεθανειςς σκ… Σκ… είσαι η Δανάη σκ.. Ψόφα».

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Η Δανάη Μπάρκα του απάντησε: «Να είστε καλά! οκ, θα το βάλω στο πρόγραμμα. Σήμερα έχω όλη μέρα γυρίσματα, θα το σημειώσω γι’ αύριο». Παράλληλα έδωσε και ένα ακόμη μήνυμα σε όσους την ακολουθούν στα social media.

«Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πείσει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, μην απαντήσετε καν. Κάντε το κι αφήστε την ζωή και το αποτέλεσμα να του απαντήσει. Ονειρευτείτε και κάντε πράξη κάθε σας στόχο. Σας λέω εγώ που δεν φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα όλα αυτά που έχουν συμβεί», έγραψε στα stories προτρέποντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους να δουν την ανάρτησή της.

Η αισιόδοξη οπτική της

Η παρουσιάστρια του Mega δημοσιεύοντας ταυτόχρονα και ένα αισιόδοξο μήνυμα που έλαβε, θέλησε να απαντήσει: «Για κάθε τέτοιο μήνυμα υπάρχει και κι ένα τέτοιο. Το θέμα είναι σε ποια μηνύματα στεκόμαστε και τι κρατάμε. Σας προτείνω να μένετε σε ωραία πράγματα της ζωής. Όχι, δεν ξέρω περισσότερα από εσάς, ούτε παίζω δασκάλα… απλά λέω τη γνώμη μου», έγραψε στο instagram η Δανάη Μπάρκα.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική