Δάκης: Η τελευταία του επιθυμία γίνεται πραγματικότητα

26/08/2022 | 21:45

 

Ο Δάκης εννέα μήνες πριν από τον θάνατό του, είχε ηχογραφήσει ένα πρόγραμμα διάρκεια 40 λεπτών, περίπου το οποίο θα παιχτεί πρώτη φορά απόψε στο εστιατόριο Thalassa, στη Σαρωνίδα.

Ο επί 22 χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Δερβός, μιλώντας στην Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια ανέφερε:

«Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους «κρεμάσει» σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του.

Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου», μου είχε πει τότε ο ίδιος».

https://www.govastileto.gr/

Παρτίδες από τσουρέκι, με γέμιση πραλίνα φουντουκιού, ανακαλεί o ΕΦΕΤ

Klavdia: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την Eurovision μαζί με τον σύντροφό της, OGE

Τι πρέπει να ξέρετε για την ανδρική υπογονιμότητα

Δυτική Ελλάδα: Στην Εντατική 56χρονη μετά από ηλεκτροπληξία – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Στάθης Παναγιωτόπουλος: 3 χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση revenge porn με δικαίωμα έφεσης

Wall Street: Κλείσιμο με πτώση

Μίνι καλοκαίρι με 30άρια και σκόνη που θα καλύψει όλη τη χώρα – Αλλαγή με καταιγίδες από Κυριακή

Υπερανάλυση: Ο πιο ήσυχος σαμποτέρ σου