Credit Suisse: Η UBS συμφώνησε να την αγοράσει για πάνω από 2 δισ. δολάρια

19/03/2023 | 19:07

Οι ελβετικές αρχές αναμένεται να αλλάξουν τη νομοθεσία της χώρας για να παρακάμψουν την ψηφοφορία των μετόχων της UBS.

Η UBS συμφώνησε να αγοράσει την Credit Suisse μετά την αύξηση της προσφοράς της σε περισσότερα από 2 δισ. δολάρια, με τις ελβετικές αρχές να είναι έτοιμες να αλλάξουν τους νόμους της χώρας για να παρακάμψουν την ψηφοφορία των μετόχων για τη συναλλαγή, καθώς σπεύδουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία πριν από τη Δευτέρα.

Την είδηση μεταδίνουν οι Financial Times. Η συμφωνία για το σύνολο των μετοχών μεταξύ των δύο μεγαλύτερων τραπεζών της Ελβετίας πρόκειται να υπογραφεί από το βράδυ της Κυριακής έτσι ώστε να αποφευχθεί ένας νέος πανικός στις αγορές τη Δευτέρα.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”