Conference League: «Περίπατος» της Τσέλσι στη Βαρσοβία, 3-0 τη Λέγκια

11/04/2025 | 06:47

Η Τσέλσι επιβεβαίωσε και στη Βαρσοβία γιατί είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το εφετινό Conference League.

Οι «μπλε» του Λονδίνου μετέτρεψαν σε… περίπατο και τον πρώτο προημιτελικό τους με τη Λέγκια, φτάνοντας σε ένα άνετο 3-0, έκαναν τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (17/4) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και σκέφτονται από τώρα τους ημιτελικούς και τον επόμενο αντίπαλό τους που θα προκύψει απ’ το ζευγάρι της Τζουργκάρντεν με τη Ραπίντ Βιέννης.

Η απόλυτη κυριαρχία της ομάδας του Έντσο Μαρέσκα δεν μετουσιώθηκε σε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, διότι ο γκολκίπερ της Λέγκια, Κάσπερ Τομπίας πάλευε… μόνος του για να κρατήσει το «μηδέν» στα μετόπισθεν. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η Τσέλσι πάτησε… γκάζι και σημείωσε δύο γρήγορα γκολ με τους Τζορτζ (49′) και Μαντουέκε (57′, από υπέροχη ασίστ του Σάντσο), «τελειώνοντας» σε χρόνο… dt την 9η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην εφετινή διοργάνωση.

Στο 73′ ο Τομπίας απέκρουσε πέναλτι του Ενκουκού (ανατροπή του Ντιούσμπερι-Χολ), όμως δευτερόλεπτα αργότερα και πάλι ο Μαντουέκε από νέα ασίστ του Σάντσο έκανε το 3-0.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονος μετά από εργατικό ατύχημα σε οικοδομή – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ