Χρυσή Αυγή : Τον λόγο στον Γιάννη Λαγό έδωσε το Ευρωκοινοβούλιο – Έντονη αντίδραση Ανδρουλάκη

24/11/2020 | 23:58

Σε μια άστοχη κίνηση προχώρησε το Ευρωκοινοβούλιο, δίνοντας λόγο στον καταδικασμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Γιάννη Λαγό.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Γ. Λαγός – καταδικασμένος ο ίδιος και με εκκρεμές αίτημα άρσης της ασυλίας του – αναφέρθηκε επικριτικά στην ομιλία του στο γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στην κατεχόμενη Κύπρο φωτογραφήθηκε με Τουρκοκύπριο πρώην αξιωματικό ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι μετείχε στη δολοφονία του Ελληνοκύπριου Σολωμών Σολωμού και εκκρεμεί εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

«Σήμερα είναι ημέρα ντροπής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Δώσατε τον λόγο σε έναν καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έχει κάνει δολοφονίες. Ντροπή», είπε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Δολοφονία καθηγητή: Περίεργη εξαφάνιση προσώπου από το περιβάλλον του

Δήμος Αγρινίου και Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας προσέφεραν κράνη σε δικυκλιστές

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 8 οχημάτων – 5 τραυματίες

Καλάβρυτα: Κινητοποίηση για δύο πεζοπόρους στη Ζαχλωρού

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Mέτρα προστασίας από τον καύσωνα

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Παναθηναϊκός: Η Κορίνθιανς στη λίστα των ενδιαφερομένων για τον Τετέ

Τι μπορεί να δείχνει η ημερομηνία της πρώτης περιόδου για την υγεία μιας γυναίκας