Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ετοιμάζουν οι έμποροι της Πάτρας

Πραγματοποιήθηκε στις 22/10/2019 στα γραφεία της Περιφέρειας συνάντηση του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τους Αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Αχαΐας και Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης κους Χαράλαμπο Μπονάνο και Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο. Από τον ΕΕΣΠ στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος ο Γενικός Γραμματέας κ . Ευθύμιος Μακρής και ο Ταμίας κ. Ηλίας Κωνσταντάτος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επαγγελματικά θέματα  της Μικρομεσαίας επιχείρησης συνολικά, όσο και τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη. Υπήρξε ταύτιση απόψεων για πρωτοβουλίες και δράσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας.

Από τον Πρόεδρο του Συλλόγου έγινε παρουσίαση των σκέψεων και προτάσεων για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον σύλλογο που θα δημιουργήσουν θετικό εορταστικό κλίμα στην πόλη, θα προσελκύσουν επισκέπτες και θα αναθερμάνουν την αγορά. Ζητήθηκε από την Περιφέρεια η στήριξη των παραπάνω εκδηλώσεων.

Συμφωνήθηκε η στενή επαφή και δημιουργική συνεργασία της Περιφέρειας με τον Σύλλογο για τα αναπτυξιακά θέματα της Περιοχής και της πόλης των Πατρών και την στήριξη της τοπικής αγοράς και μικρομεσαίας επιχείρησης.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ