Χρήστος Φερεντίνος: Ήταν πολύ δύσκολο να πω αντίο στο Deal

12/05/2025 | 21:17

To Deal ήταν ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα με τα οποία ο Χρήστος Φερεντίνος συνέδεσε στενά το όνομά του στη μακρόχρονη επαγγελματική του πορεία ως παρουσιαστής. Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να αποχωρήσει από το τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού, αφού δεν επρόκειτο απλώς για μία δουλειά.  Παράλληλα, ο παρουσιαστής εξήγησε πως δεν συμμερίζεται την ιδέα πως υπάρχει άρχοντας στην τηλεόραση, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, αν κάποιος είναι ικανός και οι συνθήκες ευνοϊκές μπορεί να σημειώσει επιτυχία στο τηλεοπτικό τοπίο.

Όπως είπε ο Χρήστος Φερεντίνος το πρωί της 12ης Μαΐου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου»: «Το Still Standing ήταν μια ωραία εμπειρία. Έχω παρουσιάσει πολλά παιχνίδια, από τα αγαπημένα μου είναι το Deal. Και ο Εκατομμυριούχος μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει ο Γιώργος Θαναηλάκης στο Deal, μου είναι πολύ συμπαθής. Ήταν πολύ δύσκολο να πω αντίο στο Deal. Το Deal δεν ήταν απλά μια δουλειά για μένα, ήταν κάτι πολύ παραπάνω».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο παρουσιαστής σχολίασε: «Δεν υπάρχει άρχοντας στην τηλεόραση, όλοι είναι ικανοί, ανάλογα τις συνθήκες, την ώρα, τον ανταγωνισμό και μπορούν να τα καταφέρουν μια χαρά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, εκπλήξεις, αναπάντεχα, άγχος, αγωνία κάθε πρωί για τα νούμερα… Εγώ προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και να το διασκεδάζω».

protothema.gr

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή 

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του 47χρονου δημοσίου υπαλλήλου Παναγιώτη Χονδρού

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος οδηγός για το τροχαίο με θύμα τον Δημήτρη Λιόπετα – ΝΕΟΤΕΡΑ