Χριστίνα Μπόμπα: Υποχώρησαν τα συμπτώματα του κορονοϊού και άρχισε τη yoga

25/03/2020 | 11:14

 

Η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram για την κατάσταση της υγείας της μετά από 14 μέρες που νοσεί από κορονοϊό.

Με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να γυμνάζεται στο σπίτι και συγκεκριμένα να κάνει yoga, ενημέρωσε πως τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει.

«Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι!

Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Καιρός: “Καυτή” πρωτομηνιά στην Πάτρα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ την τρέχουσα εβδομάδα

Η Σάκκαρη «ανέβηκε» οκτώ θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δέκα τροφές «φύλακες» για την υγεία μας

Σκουρόχρωμες θηλές: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»