Χριστίνα Αλεξοπούλου: Παρέμβαση στη Βουλή για τη μετακίνηση αστυνομικών από Αχαΐα στην Τροχαία Ηλείας

   Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατέθεσε η τ. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση για την ημερήσια ενίσχυση του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ηλείας από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας.

   Η αναφορά συνοδεύεται από σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, με την οποία εκφράζονται επισημάνσεις αναφορικά με τις υπηρεσιακές ανάγκες που διαμορφώνονται από την καθημερινή μετακίνηση δέκα αστυνομικών εκτός Νομού.

   Με την πρωτοβουλία αυτή, η Χριστίνα Αλεξοπούλου αξιοποίησε τη δυνατότητα κοινοβουλευτικής παρέμβασης, προκειμένου να μεταφέρει άμεσα τα αιτήματα των αστυνομικών της περιοχής στο αρμόδιο Υπουργείο, σε μια περίοδο αυξημένων επιχειρησιακών απαιτήσεων για τη Διεύθυνση Αχαΐας.

   Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Ένωσης των Αστυνομικών, στόχος είναι να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των τοπικών υπηρεσιών και η επαρκής κάλυψη των αναγκών αστυνόμευσης, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο.

Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε γυναίκα! ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Πάτρα: Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα στα Δεμένικα – Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Μανέτας

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Ακυβέρνητο σκάφος στο Αίγιο

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Φόβος και τρόμος ηλικιωμένος οδηγός χωρίς δίπλωμα – “Έκοβε” βόλτες με ΙΧ στην πλ. Γεωργίου!

Πάτρα: Δικυκλιστής έπεσε στις μπάρες του τρένου και τραυματίστηκε