Χούλιγκαν από το Ζαΐρ στα επεισόδια στο Βόλο

17/05/2017 | 20:25

Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδόσφαιρου Κυπέλλου Ελλάδος, στις 6 Μαΐου 2017, στον Βόλο.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 26 άτομα ηλικίας από 19 έως 45 ετών. Πρόκειται για 20 Έλληνες και 6 αλλοδαπούς, εκ των οποίων 5 υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 4 Έλληνες ηλικίας (33, 35, 38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι – κατά περίπτωση – για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της