Χώρισαν η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

08/02/2022 | 18:44

 

 

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Μαρία Σάκκαρης με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης. Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι χωρισμένοι. Μπορεί μετά από ένα μήνα να ξαναφουντώσει ο έρωτας. Για αυτό γράφουμε σύννεφα στη σχέση τους».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020 και έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2021, ενώ δεν έκρυβαν τον έρωτά τους. Το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο του 2021, η Μαρία Σάκκαρη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λέγοντας, με αφορμή και την παρουσία του στο Roland Garros: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ.

Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».

https://www.govastileto.gr/

24ωρη απεργία σήμερα στα ΜΜΕ – Συμμετέχει το tempo24

Καιρός: Από σήμερα ξεκινά η… επέλαση της ζέστης και στην Πάτρα

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον δάσκαλο Γιάννη Γαλανόπουλο

Προγραμματισμένη Δοκιμαστική Ήχηση Σειρήνων Συναγερμού σήμερα στην Πάτρα

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο Πολύεδρο

Πάτρα: Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι εμπρηστές της επιχείρησης στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Τι έδειξε η αστυνομική έρευνα