Χωρίς Όσμαν η προπόνηση της Τουρκίας, αμφίβολη η συμμετοχή του με Ελλάδα!

10/09/2025 | 23:02

Ολοένα και αυξάνεται η αγωνία στις τάξεις της εθνικής ομάδας της Τουρκίας αναφορικά με τη συμμετοχή του Τσέντι Όσμαν στον σπουδαίο ημιτελικό της Παρασκευής (11/09) κόντρα στην Ελλάδα.

Μετά τις σημερινές δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν πως ο τραυματισμός του φόργουορντ του Παναθηναϊκού δείχνει σοβαρός και πως αν γινόταν το παιχνίδι σήμερα ή αύριο δεν θα έπαιζε, ήρθαν και τα νέα από την προπόνηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, απών από την προπόνηση των Τούρκων ήταν ο Τσέντι Όσμαν, το πόδι του οποίου είναι πρησμένο και πονά ακόμα μετά από το χτύπημα που δέχθηκε στον προημιτελικό κόντρα στην Πολωνία.

sport-fm.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της