Χωρίς ειδήσεις από τις 6 το απόγευμα έως τις 1 τα ξημερώματα

11/02/2016 | 17:18

Στάση εργασίας στα ιδιωτικά κανάλια, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σε έκτακτη συνεδρίασή του.

Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε η στάση εργασίας να πραγματοποιηθεί από τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης έως τη 01:00 της Παρασκευής, δηλαδή την ώρα συζήτησης της επίμαχης ρύθμισης στη Βουλή.

Μελ Γκίμπσον: Δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την χριστιανική θρησκεία αλλά και τους δεσμούς του με την ορθόδοξη εκκλησία

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε τον λόγο που ακύρωσε την περιοδεία της: «Η επούλωση της επέμβασης δεν ήταν αυτή που έπρεπε»

Στον αέρα η συμφωνία για την πώληση του Ατρομήτου!

Ανθή Σαλαγκούδη: «Με φοβίζει η οικογένεια, για αυτό έχω αργήσει να κάνω παιδιά»

«Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ο Τάις, στα ραντάρ ο Ντόντα Χολ»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Τσίπρας που μετέτρεψε την Ελλάδα σε «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης, εμφανίζεται τώρα ως τιμητής της ιστορίας