Χίος: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 12χρονης από 25χρονο

05/05/2018 | 19:14

Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Μέγα Λημνιώνα σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων όπου φιλοξενούνται άνθρωποι στο πλαίσιο του προγράμματος για τις ευάλωτες ομάδες προσφύγων των νησιών. Η κατάσταση ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία είναι εξαιρετικά περίπλοκη κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά όχι μόνο αν υπήρξε βιασμός αλλά αν έγινε ακόμα και απόπειρα βιασμού.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το politischios ο φερόμενος ως δράστης είχε διαφορές με τον αδερφό της 12χρονης ενώ την αστυνομία έπειτα από τη φασαρία που προκλήθηκε την κάλεσε η γυναίκα του 25χρονου Ιρακινού και όχι το φερόμενο θύμα ή συγγενικό της πρόσωπο.

Η 12χρονη διαμένει μαζί με τα άλλα 7 αδέρφια της στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και κατά δήλωσή τους οι γονείς τους έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο της Συρίας. Σε ότι αφορά στον 25χρονο που φέρεται ότι προσπάθησε να βιάσει την 12χρονη κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Ανακριτή στις αρχές της εβδομάδας.

Σύμφωνα πάντως με τους περίοικους παρότι το πρόγραμμα στέγασης προσφύγων στη συγκεκριμένη περιοχή προορίζονταν για οικογένειες, στα διαμερίσματα μένουν μόνο άνδρες διαφόρων εθνικοτήτων, με τις αρχές να θεωρούν ασφαλές να φιλοξενηθούν απροστάτευτα ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Πηγή: politischios

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία