Χειροπέδες για δωροδοκία σε Τραπεζικό και υποψήφιο με το ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενο από τους Οικολόγους Πράσινους

14/01/2016 | 19:19

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας καθώς συνελήφθη από την Ασφάλεια, ο υποδιευθυντής του καταστήματος Γ.Ζ. κατηγορούμενος για δωροδοκία σχετικά με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραπεζικός υπάλληλος σε συνάντηση που είχε με άλλο άτομο στην κρεαταγορά πήρε τα χρήματα και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του. Εκεί οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.

Η σύλληψη απο την ασφάλεια πραγματοποιήθηκε εντός της τράπεζας στις 3:30 το μεσημέρι προκαλώντας , όπως ήταν φυσικό αναστάτωση, στους εργαζομένους της τράπεζας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα χρήματα, αποτελούν προϊόν εκβιασμού και δωροδοκίας και προέρχονται από υπόθεση χρηματοδότησης ΕΣΠΑ στην οποία θα μεσολαβούσε ο τραπεζικός υπάλληλος.

Για την δωροδοκία, εκτός από την αστυνομική έρευνα έχει διαταχθεί και εσωτερική έρευνα από την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Γ.Ζ. στέλεχος της Εθνικής Τράπεζα από το 1984 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, προερχόμενος απ’ τις τάξεις των Οικολόγων.

Πηγή: newmoney.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)