Χάρης Ρώμας: «Είχα δισταγμό για το ”Κωνσταντίνου και Ελένης”»

28/12/2023 | 23:17

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά και το κλίμα που επικρατούσε στα γυρίσματα.

Αρχικά ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την σειρά λέγοντας ότι: «Στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμασταν σαν μια ατέλειωτη πενταήμερη. Αυτό που θυμάμαι είναι που όταν “παντρευόμασταν” με την Ελένη, μου έλεγε “ρε, θα ρίξουμε και γλωσσόφιλο;”. Ήταν πολύ αστείο, φιλιόμασταν και γελούσαμε. Παρότι ήμασταν νέοι, είχαμε δισταγμό για το αν έπρεπε να το σταματήσουμε μετά τις δύο σεζόν».

«Στο τελευταίο γύρισμα υπήρχε μια χαρά για το μέλλον που ανοίγεται και ένας δισταγμός. Οικονομικά σίγουρα δεν κάναμε καλά, γιατί, όπως έχει πει και η Ελένη, αν συνεχιζόταν θα είχαμε πάρει από ένα σπίτι ο καθένας», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Τραμπ: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός»

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής

Χρήστος Καραγιαννίδης: Με στίχους του… Bloody Hawk παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή της Νέας Αριστεράς

Πάπας Λεων ΙΔ’: Κύρια πρόκληση για την ανθρωπότητα η Τεχνητή Νοημοσύνη

Ντραγκόφσκι: «Θέλουμε τη νίκη για να αλλάξουμε τα πράγματα και να φέρουμε μία θετική προοπτική»

Η παρακαταθήκη του Πέτρου Μολυβιάτη και το σχέδιο Ανάν

Κηδεύεται την Κυριακή η Μαρία Στ. Μαργώνη

Συνάντηση Ν. Παπανδρέου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη