Χάρης Ρώμας: Δηλώσεις όλο νόημα από τον ηθοποιό – «Ρισκάρω που τα λέω αυτά…»

18/03/2023 | 16:59

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος διεκδικεί τη δημαρχία στον Δήμο Χαλανδρίου, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

«Ο κόσμος έχει ένα θυμικό που κατά διαστήματα επαναλαμβάνεται, στρέφονται εναντίον των πολιτικών με μεγάλη δυσπιστία και δεν έχουν απολύτως άδικο. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ζωή χωρίς πολιτικούς, κάποιοι πρέπει να διοικούν και είναι στο χέρι τους να ψηφίζουν σωστά» δηλώνει ο Χάρης Ρώμας.

«Κατανοώ ότι υπάρχει οργή για την τραγωδία στα Τέμπη. Δεν κάνουν οι διαδηλωτές τα επεισόδια στις πορείες αλλά έχει νόημα να το κάνουμε κάθε μέρα και να τελειώνουν οι ειρηνικές πορείες με το κάψιμο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Η μεγαλύτερη παθογένεια της πολιτικής είναι ότι αυτή τη στιγμή πάνω στα νωπά μνήματα αυτών των παιδιών όλοι προσπαθούν να αποκομίσουν μεγαλύτερα ποσοστά», σημειώνει ο Χάρης Ρώμας.

«Ήταν μία τεράστια εγκληματική αμέλεια. Είναι και ανθρώπινο λάθος. Θέλω να είμαστε συγκεκριμένοι στα λόγια μας, γιατί η κάθε κουβέντα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Εγώ ρισκάρω που τα λέω αυτά εδώ. Θα μπορούσα να μην τα λέω και να γίνομαι αρεστός» τονίζει σε άλλο σημείο ο Χάρης Ρώμας.

Ο ΕΟΦ ανακαλεί οφθαλμικές σταγόνες – Κίνδυνος μικροβιακής μόλυνσης του προϊόντος

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Παιδικό Σταθμό της Ιερά Μητροπόλεως Πατρών

Τρεις νεκροί ναυτικοί στο ελληνόκτητο πλοίο Eternity που δέχθηκε επίθεση από τους Χούθι

Ματίας Αλμέιδα: «Ελπίζω να ζήσω τη Σεβίλλη της δόξας»

Παρέμβαση Αντώνη Χαροκόπου στον ΚΟΔΗΠ: Τι γίνεται με το κτίριο της πρώην Δομής ΚΔΑΠ Νοτίου Διαμερίσματος;

Υπόθεση Μουρτζούκου: «Επιτέλους νιώθω δικαίωση» – Τί λέει η μητέρα του 6μηνών βρέφους

Oι εκδηλώσεις με την Πολυφωνική Πατρών

Ομαδική αποχώρηση 31 στελεχών και μελών του κόμματος Κασσελάκη