Χάρης Ρώμας: Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου

19/06/2022 | 17:56

“Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα” ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για την αλλαγή που έχει κάνει στο επίθετό του και για τις σχέσεις που είχε με τον πατέρα του.

«Ποτέ (δεν το μετάνιωσα). Ο πατέρας μου δεν ήθελε… Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα. Δεν έχω αποθηκεύσει κάποια. Βεβαίως μου έχει λείψει.

Δεν μπορεί να μην σου λείψει ο άνθρωπος που σε έχει φέρει στη ζωή, όταν αναγνωρίζεις αυτό το βασικό δώρο που σου έκανε. Οφείλουμε να μην είμαστε αχάριστοι ως προς αυτό, ακόμη κι αν έχουμε διαφωνίες.

Μου λένε πολλοί ότι μοιάζω στη μητέρα μου. Η μεγαλύτερη αδερφή μου μού λέει δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου τον θυμίζεις.

Είναι σαν να τον βλέπω. Αυτό είναι το καλύτερο, να κουβαλάμε και τους δύο. Για το όνομα θέλω να πω μόνο αυτό, αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια είτε με φωνάξουν Χάρη Ρώμα είτε Χαράλαμπο Ρασσιά.

Είμαι με το κεφάλι ψηλά» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)