Χάρης Χριστόπουλος για την πρόωρη γέννηση του γιου του: Σου υποσχέθηκα ότι θα σου κρατάω το χέρι για όσο αναπνέω

18/11/2025 | 20:17

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προωρότητας ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε μια ανάρτηση αφιερωμένη στον τρίτο του γιο, που ήρθε στη ζωή νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ο φωτογράφος και η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ έγιναν  γονείς για τρίτη φορά τον Δεκέμβριο του 2024. Το ζευγάρι έχει μιλήσει δημόσια για τις ιδιαίτερες στιγμές που έζησε στο μαιευτήριο, όταν ο γιος του ήρθε πρόωρα στη ζωή.

Μέσα από μία δημοσίευση που έκανε ο Χάρης Χριστόπουλος την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με το παιδί του από το μαιευτήριο και παράλληλα μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις του για τους γονείς, που βιώνουν την εμπειρία της προωρώτητας.

Αναλυτικότερα έγραψε: «17/11/25 παγκόσμια ημέρα προωρότητας.  Και τώρα που άνοιξε η πόρτα του σπιτιού σου, και ξάπλωσες στο καθαρό σου σεντόνι, τώρα που βρήκες το δρόμο, που οδηγεί στην αγκαλιά της καρδιάς μας, βάζω την πρώτη φωτογραφία μας, και την αφιερώνω στις χιλιάδες γονείς πριν από εμάς, και στις χιλιάδες που θα ακολουθήσουν για όσο υπάρχουν άνθρωποι».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά το παιδί του, σημείωσε: «Σου κράτησα το χέρι από τον πρώτο χτύπο της καρδιάς σου, και σου υποσχέθηκα ότι θα στο κρατώ έτσι για όσο αναπνέω παλικάρι μου. Κρατήστε σφικτά με όλη τη δύναμη της ψυχής σας αυτούς του μικρούς μαχητές της ανάσας. Τους το χρωστάμε. Δεν θα ξεχάσω κανένα από τα πρόσωπα σας, που είδα τις ατελείωτες ώρες πάνω και πίσω, από τα πλαστικά κουτιά. Τους το χρωστάμε.  Σε ευχαριστώ Θεέ μου, σε ευχαριστώ πνοή μου».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ