Χάνει το πρώτο ματς με Μπάρτσα ο Νεϊμάρ

11/02/2021 | 18:50

Το μεγάλο ζευγάρι της φάσης των “16” του Champions League, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, χάνει μία από τις μεγάλες ατραξιόν του, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πρώτο παιχνίδι.

Οι ανησυχίες των πρωταθλητών Γαλλίας για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ στο χθεσινό (10/2) ματς κυπέλλου με την Καέν αποδείχθηκαν βάσιμες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, που έδειξαν θλάση δεύτερου βαθμού στους προσαγωγούς.

Η διάγνωση αυτή αποκλείει τη συμμετοχή του 29χρονου άσου στο παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης (16/2) στο “Καμπ Νου”. Αν και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία 15-20 ημερών, για την ώρα είναι αβέβαιη η παρουσία του Νεϊμάρ και στη ρεβάνς του “Παρκ ντε Πρενς”, που θα γίνει στις 10 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες η Παρί έχασε και τον Άνχελ Ντι Μαρία, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Μαρσέιγ.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ