Χάνει το ντέρμπι ο Τσιγκρίνσκι

04/12/2020 | 18:30

Οι λίγες ελπίδες που υπήρχαν να προλάβει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξανεμίστηκαν σήμερα.

Ο Ουκρανός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά τον στον ώμο, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα κι έτσι δεν θα παίξει την Κυριακή (6/12, 19:30), καθώς έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

 Απών θα είναι και ο Έλντερ Λόπες, που συνεχίζει το πρόγραμμα του μήπως και προλάβει την αναμέτρηση με τη Λέστερ (10/12), δεδομένου ότι θα λείπει και ο τιμωρημένος Ινσούα.

Θεραπεία έκανε και ο Μπακάκης λόγω κάκωσης στην ποδοκνημική.

Αύριο, μετά την απογευματινή (17:00) προπόνηση, ο Μάσιμο Καρέρα θα ανακοινώσει την αποστολή για το κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η Ασφάλεια έπιασε τους “νταήδες” Ρομά που λήστευαν πολίτες σε πεζόδρομους