Χαμός για το ντονέρ που στοιχίζει 0,01 ευρώ

24/01/2018 | 18:43

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν έξω από ένα κεμπαπτζίδικο σε γερμανική πόλη για να αγοράσει ένα ντόνερ με μόλις 0,01 ευρώ.

Στις 12 μ.μ., δύο ώρες πριν από το επίσημο άνοιγμα του καταστήματος, οι άνθρωποι είχαν ήδη στηθεί έξω από το «Made in Bärlin» στην γερμανική πόλη Όσναμπρουκ. Η διαφήμιση έλεγε πως θα πωλούσε ντονέρ την Τρίτη μόνο για ένα λεπτό και όλα τα κέρδη θα γίνονταν δωρεά σε τοπικό παιδικό νοσοκομείο.

Όταν τελικά το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του στις 2 μ.μ., υπήρχαν περίπου 150 άτομα – οι περισσότεροι μαθητές – έξω από το μαγαζί. Προτού όμως προλάβει να υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του, έπρεπε να μπει στο εστιατόριο ένα νεαρό κορίτσι με μώλωπες που είχε υποστεί από τα σπρωξίματα.

«Τα τελευταία 10 λεπτά πριν το άνοιγμα ήταν πολύ δύσκολα» δήλωσε ο 15χρονος Τζόνα, που έδωσε 0,01 ευρώ για το ντονέρ και άλλα 3 ευρώ για δωρεά.

Κατά το άνοιγμα στις 2 μ.μ. παρά τις προσπάθειες των ιδιοκτητών και των εργαζομένων, δεν μπόρεσαν να ηρεμήσουν το πλήθος, καθώς όλοι πίεζαν και φώναζαν για να μπουν στο κατάστημα.

Μισή ώρα αργότερα, οι ιδιοκτήτες άλλαξαν στρατηγική και αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αφήνουν περίπου δέκα άτομα κάθε φορά.

Εκείνη τη στιγμή κατέφθασε και η αστυνομία για να προσπαθήσει να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση, ωστόσο δεν προχώρησαν σε συλλήψεις.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε