Χαμόγελο του Παιδιού: Κακοποίηση ανηλίκων – Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

07/04/2022 | 17:47

Yπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης» βρέθηκαν να ζουν τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αυτό ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού. «Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού.

«Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού θα μεταφέρουν τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Γιαννόπουλος.

 

ΠΗΓΗ

Πούλησε τη Βαγιαδολίδ ο Ρονάλντο

Σεισμός τα ξημερώματα ανοιχτά της Ζακύνθου

Σύνταγμα: Συναυλία αλληλεγγύης για τη Γάζα – «Είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας»

«Έλιωσαν» τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 51,6 βαθμούς Κελσίου

Ενεργειακά ποτά: Πόσο βλάπτουν την καρδιά – Ποιοι πρέπει να τα κόψουν

Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025

Ουκρανία: Μπαράζ επιθέσεων με drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις – Τουλάχιστον 10 τραυματίες

Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί την Κυριακή 25 Μαΐου