Χαλκιδική: Πέθανε η αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγό – Είχε προσπαθήσει να σταματήσει καυγά στη μέση του δρόμου

14/06/2025 | 12:53

Την τελευταία της πνοή άφησε η 46χρονη αστυνομικός η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά τον Απρίλιο σε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Η 46χρονη αστυνομικός νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο όταν τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου παρασύρθηκε από φορτηγό στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο 41ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης προσπάθησε μαζί με τον συνάδελφο της να διευθετήσει επεισόδιο μεταξύ ενός 33χρονου κι ενός 26χρονου.

Ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες τόσο η 46χρονη αστυνομικός και ο 33χρονος παρασύρθηκαν από φορτηγό που οδηγούσε ένας 62χρονος με αποτέλεσμα η αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά και ο 33χρονος να χάσει τη ζωή τους.

Η ίδια υποβλήθηκε σε μια σειρά από χειρουργεία και νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

ΠΗΓΗ

Τούρτα παγωτό με γεμιστά μπισκότα – Με μόλις 4 υλικά

Χουάντσο: «Δεν μου αρέσει να με παρουσιάζουν σπουδαίο επειδή έμεινα στην απονομή του Ολυμπιακού»

Πάτρα: Συγκέντρωση το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Γεωργίου για την Παλαιστίνη

Μους σοκολάτας μπίτερ

Δέσποινα Βανδή: Συγκινημένη στη συναυλία για τον Βασίλη Καρρά – «Δεν έφυγες ποτέ»

Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Σαουδάραβα ΥΠΕΞ – «Βαθιά ανησυχία για την κλιμακούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή»

Νετανιάχου: «Θα βομβαρδίσουμε όλους τους στόχους του Χαμενεΐ» – «Ισχυρότερη απάντηση» υπόσχεται το Ιράν

Ακόμη ένα βράδυ, η Μέση Ανατολή «φλέγεται»: Νέο κύμα ισραηλινών επιθέσεων στο Ιράν – Η Τεχεράνη υπόσχεται αντίποινα