Μπρους Γουίλις: Τον πέταξαν έξω από φαρμακείο γιατί αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

13/01/2021 | 14:56

Σφοδρά «πυρά» στα social media δέχθηκε ο Μπρους Γουίλις, μετά την είδηση ότι τον έδιωξαν από φαρμακείο στο Λος Άντζελες γιατί αρνήθηκε να φορέσει μάσκα. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες του 65χρονου σταρ του Χόλιγουντ από το περιστατικό.

«Έκρινα λάθος» δήλωσε στο περιοδικό People ο Μπρους Γουίλις, μετά το περιστατικό. «Να είστε όλοι ασφαλείς εκεί έξω και ας συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες» συμπλήρωσε.

Ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για την απειθαρχία του, ιδιαίτερα στο Twitter όπου κάποιοι έσπευσα να τον χαρακτηρίσουν «Covidiot», δηλαδή «κορονο-ηλίθιο». 

Εάν απλά τραβούσε πάνω από τη μύτη του τη μπαντάνα που είχε στο λαιμό, μπορεί και να αρκούσε, σχολίασε η δημοσιογράφος Ολίβια Μεσέρ.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας στο Λος Άντζελες είναι υποχρεωτική με απόφαση του δημάρχου Έρικ Γκαρσέτι. Οι μόνες εξαιρέσεις που ισχύουν αφορούν τα παιδιά κάτω των 2 ετών και άτομα με συγκεκριμένες παθήσεις. Η Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα ξεπέρασε τα 2 εκατ. Καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας με την πανδημία να «θερίζει» ιδιαίτερα στο Λος Άντζελες.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του