Μπροστά σε μια νέα τρομοκρατική οργάνωση βρίσκονται οι Αρχές – «Κρατάνε το παιδί μου φρουρούμενο στο Παίδων τα σκουλίκια»

07/01/2017 | 06:58

«Κρατάνε το παιδί μου φρουρούμενο στο Παίδων τα σκουλίκια. Είναι αιχμάλωτος πολέμου 6 χρόνων παιδί φώναξε βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα η Πόλα Ρούπα.

Εναντίον της 48χρονης και της 25χρονης που συνελήφθησαν χθες το πρωί ασκήθηκε ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και δυο πλημμέληματα. Συγκεκριμένα ασκήθηκε δίωξη για:

α) συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών με τρόπο έκταση και υπό συνθήκες που είναι δυνατόν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά ένα πληθυσμό , να βλάψουν σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις, συνταγματικές ,πολιτικές και οικονομικές δομές.

β) διακεκριμένη κλοπή με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποινική δίωξη δεν αφορά σε συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα αλλά σε νέα τρομοκρατική οργάνωση. Επιπλέον ασκήθηκε δίωξη για πλαστογραφία και άρνηση δακτυλοσκόπησης.

Στο πλευρό της Πόλας Ρούπα η μητέρα και η αδελφή της οι οποίες βρίσκονται στα δικαστήρια της Ευελπίδων από νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με πληροφοριες και ενώπιον του εισαγγελέα η Πόλα Ρούπα μίλησε για το παιδί της επαναλαμβάνοντας το αίτημα να αναλάβουν την επιμέλεια η μητέρα και η αδελφή της.

Σε γραπτή δήλωση της η Πόλα Ρούπα ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να απολογηθεί .

«Είμαι επαναστάτρια και δεν εχω να απολογηθώ για τίποτα» αναφέρει καταγγέλλοντας ότι «τρομοκράτες εγκληματίες και ληστές είναι όσοι απαρτίζουν την οικονομική ελίτ. Είναι οι θεσμοί και οι κυβερνήσεις που μέσα από τα μνημόνια διεξάγουν την πιο βίαιη, την πιο αποτρόπαια επίθεση ενάντια στην κοινωνική βάση στο όνομα της “εξόδου από την κρίση…”».

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση της Πόλας Ρούπα έχει ως εξής:

2-1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Ακολουθεί η δήλωση της 25χρονης:

img_20170106_110058_resized_20170106_110631472.jpg

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!