Μπο για Νότη Σφακιανάκη: Έχει αποφασίσει να απέχει απ’ όλα, η τελευταία του συνεργασία ήταν το ντουέτο που κάναμε μαζί

04/08/2025 | 21:50

Για τη συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη μίλησε ο Μπο, αναφέροντας πως μάλλον η δική τους ήταν και η τελευταία για τον διάσημο τραγουδιστή. Όπως είπε, όσο κι αν προσπάθησε να τον ψάξει, τόσο ο ίδιος, όσο κι άλλοι συνεργάτες του, στάθηκε αδύνατον, καθώς ο Νότης Σφακιανάκης έχει θελήσει να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού», ο Μπο αποκάλυψε πως παρότι υπήρξε κοινή επαγγελματική πορεία, η επικοινωνία τους διακόπηκε μετά από κάποιο σημείο. «Δυστυχώς δεν έχω μιλήσει με τον Νότη Σφακιανάκη. Προσπαθήσαμε αρκετές φορές πριν χρόνια να τον βρούμε, αλλά ο Νότης αλλάζει συνέχεια τηλέφωνα απ’ ό,τι ξέρω. Δεν τον βρίσκουν εύκολα. Έχει αποστασιοποιηθεί, έχει αποφασίσει να απέχει απ’ όλα. Δεν πιστεύω ότι θα γυρίσει. Μου είχαν πει ότι ίσως η τελευταία του συνεργασία ήταν το ντουέτο που κάναμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος θυμήθηκε την τελευταία φορά που επικοινώνησαν, λίγο μετά τη συμμετοχή του στο Survivor. «Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν μετά το Survivor. Είχαμε βρεθεί γιατί δουλέψαμε μαζί στη Θεσσαλονίκη και μετά χαθήκαμε. Μετά την καραντίνα δεν γύρισε. Ήταν από τις καλύτερες συνεργασίες μου», ανέφερε.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)