Μπλόκο στους πλειστηριασμούς: Έβγαλαν από το Ειρηνοδικείο Αθηνών τους συμβολαιογράφους

20/09/2017 | 18:35

Οι διαδηλωτές, πιστοί στο ραντεβού τους, κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, απέτρεψαν ακόμα μια αφορά να πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί κατοικιών και λαϊκής περιουσίας. 

Μάλιστα, για σήμερα, ήταν προγραμματισμένο να βγουν σε πλειστηριασμό 35 κατοικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα, όμως η επέμβαση, ακόμα μια φορά των κινημάτων, απέτρεψε την όποια σκέψη των συμβολαιογράφων, να προβούν σε οποιουδήποτε διαδικασία.  

Οι συμβολαιογράφοι κάθονταν στο συνηθισμένο σημείο τους στα παγκάκια έξω από το κυλικείο των δικαστηρίων και παρακολουθούσαν την κινητοποίηση των συγκεντρωμένων.

Οι διαδηλωτές του κινήματος «Δεν Πληρώνω» ήταν εκείνοι που κατευθύνθηκαν στο σημείο που βρίσκονταν οι συμβολαιογράφοι και με συνθήματα τους έδιωξαν εκτός κτιρίου.

Σε δηλώσεις τους οι διαδηλωτές τόνισαν την σημασία της ενδυνάμωσης του κινήματος κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής περιουσίας και άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν αύριο το μεσημέρι στις 14:30 στην γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Park με κεντρικό θέμα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους