Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε γιατί δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε»

25/03/2024 | 08:18

Η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη στα social media, με τους ακολούθους της να την κατηγορούν για «επίδειξη πλούτου», θέλησε να πάρει θέση υπέρ της γνωστής influencer.

Αρχικά, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος και έχουν πέσει όλοι να φάνε την Ιωάννα Τούνη; Δεν βγήκε ποτέ να διαφημίσει τα λεφτά της. Είπε ότι «αν έχεις γονείς να σε στηρίξουν οικονομικά, μπορείς να πετύχεις». Αυτό είναι ένα success story της Ιωάννας, που πέτυχε μόνη της».

Στην συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Χτίζει καιρό τώρα όλο αυτό. Τα έχει κλέψει η κοπέλα; Μπορεί να δουλεύει σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να βγάζει εκατομμύρια και να αγοράζει επώνυμες τσάντες. Ποια είμαι εγώ που θα την κρίνω; Η Ιωάννα Τούνη αυτό κάνει από την πρώτη μέρα, είναι σαν reality η ζωή της. Δεν σου αρέσουν τα πλούτη και οι ακριβές τσάντες; Ας μην την ακολουθούν».

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα κατέληξε: «Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, τα κατάφερε μόνη της και εγώ τη θαυμάζω. Μου αρέσει η ειλικρίνειά της, που αγόρασε ένα σπίτι με τον κόπο της και το έχτισε όπως το ήθελε. Το χαίρεται, αφήστε την. Όσοι δεν το αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε. Καθένας θα τα φάει τα λεφτά του όπως θέλει».

https://www.govastileto.gr/

Κέικ καραμέλα
03/02/2026 | 01:35

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!