Μπαρτζώκας: «Θα γίνουμε ανυπόφοροι στους παίκτες για να βελτιωθούν – Τότε περιμένουμε να επιστρέψει ο Έβανς»

30/10/2025 | 19:44

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθειά του να βρει σταθερότητα και αμυντική ταυτότητα στη φετινή EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση ενόψει κα της αυριανής (31/10) πολύ δύσκολης αναμέτρησης με την πρωτοπόρο Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη στο ΣΕΦ.. Ο Έλληνας τεχνικός, μετά την ήττα από τη Μονακό, στάθηκε στην ανάγκη για άμεση βελτίωση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, τονίζοντας ότι η πειθώ και η επιμονή του τεχνικού επιτελείου είναι καθοριστικές για την πρόοδο. «Θα γίνουμε ανυπόφοροι στους παίκτες για να το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την αποφασιστικότητα του να επαναφέρει την ομάδα σε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και πειθαρχίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κίναν Έβανς, ο οποίος προπονείται ήδη με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως την επόμενη εβδομάδα, όταν το πρόγραμμα θα επιτρέψει περισσότερες ομαδικές προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μεταβατική φάση, με τον Μπαρτζώκα να επισημαίνει ότι είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν και πως η συνοχή θα έρθει μέσα από τη δουλειά και την αφοσίωση όλων.

sport-fm.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών