Μπαρτζώκας: «Γράφτηκε ότι στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως θα κατακτήσουν την Ευρωλίγκα, τι πίεση να έχουν για τη 10η θέση;»

05/03/2026 | 20:20

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε ιδιαίτερα στα όσα –όπως είπε– γράφονται γύρω από το «τριφύλλι».

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» σχολίασε ότι παρουσιάζεται ως δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη συζήτηση περί πίεσης λόγω της βαθμολογικής του θέσης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις απουσίες, στον κίνδυνο του εφησυχασμού και στη δυσκολία του αυριανού αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι.

sport-fm.gr

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας μετά τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις