Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Φουρνιέ με Παρτιζάν, άρρωστος ο Μιλουτίνοφ

06/11/2025 | 16:26

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Παρτιζάν για την 9η αγωνιστική της Euroleague (07/11/25, 21:15, Newsit.gr, Novasports Prime) και ο Εβάν Φουρνιέ με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι άρρωστοι με το Γάλλο να μη συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού και εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Ο Εβάν Φουρνιέ θα κριθεί την τελευταία στιγμή ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του αν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ευχάριστα νέα από την κατάσταση του Κίναν Έβανς, ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη φορά με την ομάδα και πιθανότατα θα πάρει το βάπτισμα του πυρός κόντρα στην Καρδίτσα (09/11/25, 13:00) για την GBL. Τις προηγούμενες μέρες άρρωστος ήταν και ο Γουόρντ, που πλέον όμως είναι κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο