Μπαρτζώκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ μας»

01/02/2026 | 21:41

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τη Ντουμπάι για την Ευρωλίγκα και παράλληλα σημείωσε πως το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο που έχει συναντήσει στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Κυριακή με προορισμό το Ντουμπάι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (3/2, 18:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλάει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πριν η ομάδα του επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ντουμπάι και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο με το ρόστερ όσο και με το κλίμα στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
Για την κατάσταση του Ολυμπιακού και το ματς: «Είναι μία ομάδα με εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Είναι δύσκολο να την κερδίσεις στην έδρα της. Υπάρχει αλλαγή ώρας και για αυτό ταξιδεύουμε νωρίτερα. Νιώθουμε καλά και ότι βελτιωνόμαστε σε τομείς σαν ομάδα. Πολλές φορές αυτό σε κάθε ματς δεν μετράει.»

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)