Μπακς – Ράπτορς 105-111: Νέα ήττα για το Μιλγουόκι που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι

19/12/2025 | 10:44

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Τορόντο Ράπτορς με 111-105, με τα Ελάφια να μην μπορούν να βγάλουν αντίδραση δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους.

Στο 11-17 υποχώρησαν οι Μπακς, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στην 11η θέση και εκτός ακόμα και από τα Play In της Ανατολής στο NBA. Στο 17-11 ανέβηκαν οι Ράπτορς, οι οποίοι φιγουράρουν στην τρίτη θέση.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ ήταν πρωταγωνιστής για τους νικητές, σκοράροντας 29 πόντους (4/6 τρίποντα), κατεβάζοντας 8 ριμπάουντ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Ο Σκότι Μπαρνς ήταν άξιος συμπαραστάτης με 24 πόντους (2/3 τρίποντα) και 11 ριμπάουντ.

Ο Μπόμπι Πόρτις πάλεψε για τους Μπακς με νταμπλ-νταμπλ (24 πόντοι, 3/6 τρίποντα, 12 ριμπάουντ). Εξαιρετικός ήταν και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με 22 πόντους (2/6 τρίποντα) και 13 ασίστ.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-31, 52-57, 76-83, 105-111.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)