Μπάιντεν: «Οι επιστήμονες θα μας καθοδηγήσουν για το εμβόλιο»

10/11/2020 | 14:51

 

Ο νεοεκλεγείς Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι η διαδικασία έγκρισης του εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού πρέπει να καθοδηγείται από την επιστήμη, ώστε το κοινό να μπορεί να έχει εμπιστοσύνη ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Ο Μπάιντεν προειδοποίησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν έναν πολύ «σκοτεινό χειμώνα» και ότι ένα εμβόλιο πιθανότατα δεν θα να είναι διαθέσιμο για μήνες.

Σε χθεσινή του ομιλία, ο Τζο Μπάιντεν προέτρεψε τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα, υπογραμμίζοντας πως «το να φοράμε μάσκα δεν αντικατοπτρίζει τις πολιτικές μας πεποιθήσεις». Ήδη ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει συγκροτήσει ομάδα κρούσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, επαναλαμβάνοντας πως αυτό θα αποτελέσει και τη βασική προτεραιότητα της προεδρίας του, μετά την 20η Ιανουαρίου, όταν και αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης