Μπάιντεν – Ερντογάν – Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαιρέτησε στρατιωτικά τον Τούρκο ομόλογό του

30/10/2021 | 21:45

 

 

Τζο Μπάιντεν και Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκαν στη Σύνοδο των G20, με τον Αμερικανό πρόεδρο να επιφυλάσσει στον Τούρκο ομόλογό του έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό. Ο Μπάιντεν χαιρέτησε στρατιωτικά τον Ερντογάν λίγο πριν την αναμνηστική φωτογραφία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πλανητάρχης έχει προκαλέσει αίσθηση με απρόσμενες αντιδράσεις του.

Νωρίτερα ο Ερντογάν είχε συνάντηση με την πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. Πρόκειται για την πρώτη τους διμερή συνάντηση μετά το διπλωματικό επεισόδιο του «sofagate». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της συνόδου του G 20 και, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ήταν σύντομης διάρκειας.

https://www.in.gr/

Αφράτα Cupcakes με χρωματιστή βουτυρόκρεμα

Η έκθεση «Ένας κόσμος χωρίς τέλος» στο Πολύεδρο από 3 Ιουνίου

Δημοσκόπηση MRB: Στις 14,1 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τη δεύτερη “Πλεύση” – Τι λένε οι πολίτες για την άρση μονιμότητας στο Δημόσιο

Πάτρα: Νέο συλλαλητήριο το πρωί του Σαββάτου για την Παλαιστίνη

Αυστρία: Με νόμο η απαγόρευση των γάμων ανηλίκων και μεταξύ συγγενών έως και τετάρτου βαθμού

Δημήτρης Παπαστεργίου: Την Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τη δήλωση του προσωπικού αριθμού

Μητέρα κρατούμενου προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών

Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στον «κουβά» επιπλέον 10 δις ευρώ ως ανεπίδεκτα είσπραξης