Αθηνά Οικονομάκου: Θέλω δεύτερο παιδί

11/10/2019 | 23:24

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη η οποία τη ρώτησε αν θα ήθελε να αποκτήσει άμεσα δεύτερο παιδί.

Η ηθοποιός που έχει ήδη ένα παιδί αποκάλυψε για πρώτη φορά πως σκέφτονται με το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. 

«Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι θετικά το τελευταίο δίμηνο, δηλαδή τώρα που ο Μάξιμος έχει αρχίσει να επικοινωνεί πολύ παραπάνω και είναι όλα πολύ πιο εύκολα… πιο πριν τρόμαζα στην ιδέα. Δηλαδή όταν έμαθα ότι η Δούκισσα είναι έγκυος τόσο σύντομα γιατί γεννήσαμε δέκα μέρες διαφορά, της έστειλα μήνυμα και της είπα «μπράβο ειλικρινά»… Πραγματικά μου έκανε εντύπωση γιατί εγώ το πρώτο διάστημα ζορίστηκα παρόλο που το παιδί δεν ήταν δύσκολο. Είναι μεγάλη η αλλαγή, είναι οι ορμόνες μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει… Τώρα έχω αρχίσει και σκέφτομαι το δεύτερο παιδί».
 

Σπιτικό παγωτό ροδάκινο με μπισκότα

Οι εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τον σκύλο σας στη θάλασσα

Συνάντηση πολιτιστικών φορέων στο πλαίσιο του έργου “Cherry”και πιλοτικό εργαστήριο 

Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος η φιναλίστ του GNTM 3

Βράβευση Μαθητών στον Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» και Πυθαγόρας

ΚΚΕ: Ρεσιτάλ υποκρισίας η ομιλία Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Παναθηναϊκός: Έγινε η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς

H νέα σειρά «Αουτσάιντερ» σε αφήγηση του Ryan Reynolds είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney +