Αθηνά Οικονομάκου: «Ο γάμος με τον Bruno Cerella θα είναι τελείως προσωπικός»

25/06/2025 | 11:29

Η Αθηνά Οικονομάκου το βράδυ της Τρίτης 24 Ιουνίου βρέθηκε στο πάρτι της Vogue στη Λίμνη Βουλιαγμένης και μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών που ήταν εκεί για να καλύψουν το event.

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αποκάλυψε τον λόγο που γνωστοποίησε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Bruno Cerella, ενώ μίλησε και για τον γάμο τους.

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτάτε για τα προσωπικά μου απλά πλέον έχει γίνει κουραστικό γιατί ό,τι είχα να πω το είπα, ακριβώς για να μην με ρωτάτε. Ο λόγος που το έδειξα ήταν συνειδητός για να σταματήσει κάποια στιγμή όλο αυτό», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Ο γάμος θα είναι τελείως προσωπικός. Και ο πρώτος μου γάμος ήταν τελείως προσωπικός αλλά υπήρχαν δημοσιογράφοι γύρω γύρω από το κτήμα στη Μύκονο. Δεν είναι στο χέρι μου, αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Portobello pizza
25/06/2025 | 14:48

CNBC για Ελλάδα: «Ηλιόλουστη και οπλισμένη» – Γιατί έχει τις μεγαλύτερες αμυντικές δαπάνες στο ΝΑΤΟ

Πρόστιμο 48.000€ στην Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για οκτώ κρούσματα ντόπινγκ μέσα σε ένα χρόνο

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στον Κορινθιακό Κόλπο

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Συμφωνία για αύξηση των αμυντικών δαπανών στο 5% έως το 2035

Χάγη: Σύντομη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ – Τι συζητήθηκε

Έρχεται το φαινόμενο «Urban Heat Island»: Iσχυρό τριήμερο κύμα ζέστης με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 42°C

Πύργος: Νεκρός εντοπίστηκε αλλοδαπός εργάτης γης

Μ. Κατρίνης: «Δεν νοείται κοινή ευρωπαϊκή άμυνα με την Τουρκία, όταν απειλεί την Ελλάδα»