Αθηνά Οικονομάκου: «Ο γάμος με τον Bruno Cerella θα είναι τελείως προσωπικός»

25/06/2025 | 11:29

Η Αθηνά Οικονομάκου το βράδυ της Τρίτης 24 Ιουνίου βρέθηκε στο πάρτι της Vogue στη Λίμνη Βουλιαγμένης και μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών που ήταν εκεί για να καλύψουν το event.

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αποκάλυψε τον λόγο που γνωστοποίησε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Bruno Cerella, ενώ μίλησε και για τον γάμο τους.

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτάτε για τα προσωπικά μου απλά πλέον έχει γίνει κουραστικό γιατί ό,τι είχα να πω το είπα, ακριβώς για να μην με ρωτάτε. Ο λόγος που το έδειξα ήταν συνειδητός για να σταματήσει κάποια στιγμή όλο αυτό», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Ο γάμος θα είναι τελείως προσωπικός. Και ο πρώτος μου γάμος ήταν τελείως προσωπικός αλλά υπήρχαν δημοσιογράφοι γύρω γύρω από το κτήμα στη Μύκονο. Δεν είναι στο χέρι μου, αλλά θα προτιμούσα να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά