Αθηνά Λινού: Δεν έφτασαν οι 476 σελίδες εξηγήσεων απέναντι στις καταγγελίες Πολάκη – Νέα στοιχεία ζητά η πλευρά Κασσελάκη

27/08/2024 | 10:42

Σοβαρές εξελίξεις διαφαίνονται σε ότι αφορά την υπόθεση της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού την οποία έχει αναδείξει όλο το τελευταίο διάστημα ο Παύλος Πολάκης με αναρτήσεις του στα social media.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, το νομικό γραφείο στο οποίο είχαν απευθυνθεί οι συνεργάτες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση, ζήτησε από την Αθηνά Λινού και νέα στοιχεία, πέραν δηλαδή από τις 476 σελίδες που είχε καταθέσει η βουλευτής μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη.

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την εξέλιξη είναι πολλά.

Κατ αρχήν, πώς μέσα από τις 476 σελίδες δεν βρέθηκαν οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει σχεδόν καθημερινά ο βουλευτης Χανίων Παύλος Πολάκης, για την δραστηριότητα της εταιρείας Prolepsis της κας Λινού.

Επίσης, τι είναι αυτό που τους κίνησε το ενδιαφέρον και ζητούν επιπλέον εξηγήσεις. Και τελικά, τι σημαίνει αυτό για την διερεύνηση της όλης υπόθεσης και για την θέση της κας Αθηνάς Λινού στον ΣΥΡΙΖΑ. 

https://www.newsit.gr/

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς