Ασυνείδητοι έριξαν φόλες

22/10/2025 | 10:08

Ασυνείδητοι έριξαν φόλες σε αδέσποτα σκυλιά στην οδό Αγίου Ιωάννου Ρηγανά στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολίτες είδαν αδέσποτο να βγάζει αφρούς από το στόμα και κάλεσαν την αστυνομία. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν επί τόπου και το σκυλί έχει μεταφερθεί σε κτηνιατρείο.

Για φόλες σε σκυλιά κάνει λόγο και η πρόεδρος της Φιλοζωικής Αγρινίου Βούλα Αναγνωστοπούλου. Μάλιστα συνδέει το περιστατικό με χθεσινή καταγγελία που έγινε για επιθετικά αδέσποτα στην ίδια περιοχή.

«Φολες στον Ριγανά τα σκυλιά σπαρταρανε στον δρόμο. Ειδοποιηθηκαν οι αρμόδιοι.. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟΙ», έγραψε σε ανάρτηση.

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα