Ασύλληπτος Ντουπλάντις: Πέρασε τα 6.28μ. και έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ ΒΙΝΤΕΟ

16/06/2025 | 06:42

Ο Μόντο Ντουπλάντις δεν σταματάει να γράφει ιστορία στον παγκόσμιο στίβο. Ο απίθανος Σουηδός έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ, περνώντας πάνω από τα 6.28μ. στο Diamond League της Στοκχόλμης.

Ο θρυλικός Μόντο Ντουπλάντις είχε δηλώσει πριν το Diamond League στη Σουηδία ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι θα προσπαθήσει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ, το οποίο του ανήκει.

Ο Σουηδός επικοντιστής το είπε και το έκανε! Πέρασε πάνω από τα 6.28μ. με την πρώτη προσπάθεια και έκανε για 12η φορά (!) παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Μόντο Ντουπλάντις δεν έχει αντίπαλο στο επί κοντώ. Για την ακρίβεια, δεν έχει υπάρξει άλλος αθλητής σαν κι αυτόν στην ιστορία του παγκοσμίου στίβου.

Ο ιπτάμενος Σουηδός κάνει παγκόσμιο ρεκόρ σχεδόν όποτε θέλει, έχοντας τερματίσει… το άθλημα. Στο Diamond League της Σουηδίας, αφού “καθάρισε” την υπόθεση νίκη μέσα σε λίγη ώρα, περνώντας πάνω από τα 6.00μ., αποφάσισε να γράψει ιστορία, πηγαίνοντας κατευθείαν για τα 6.28μ.

Τα πέρασε με την πρώτη και έγραψε νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του επί κοντώ.

Στον ίδιο αγώνα, ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε σε κακή μέρα, τερματίζοντας στην 8η θέση με 5.60μ.

Σπιτικό παντεσπάνι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με εκνευρίζει που είναι λίγο της τελευταίας στιγμής»

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

Έκτακτη εκπομπή από την Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» μετά τη σύλληψη Μουρτζούκου

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία: Μεταφορά πιστωτικών υπολοίπων μη μισθωτών ασφαλισμένων από το ΤΕΚΑ στον e-ΕΦΚΑ

Κώστας Καραφώτης: «Το ένστικτό μου έλεγε να φύγω από το Τελ Αβίβ»

Κρατούμενη στη ΓΑΔΑ η Μουρτζούκου: «Δεν είναι σε καλή κατάσταση, δηλώνει αθώα και περιμένει να μιλήσει» λέει ο δικηγόρος της

Σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα με πιπεριά