Ασύλληπτη τραγωδία! Φύλακας έβαλε φωτιά σε σχολείο- 6 νήπια κάηκαν ζωντανά

05/10/2017 | 18:33

Έξι νήπια κάηκαν ζωντανά και περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην τρομακτική επίθεση. Φύλακας έβαλε φωτιά σε σχολείο. Ο φρουρός έβαλε φωτιά σε πολλά παιδιά και αυτοπυρπολήθηκε στο Innocent Children’s People Municipal Education Centre, στη νοτιοανατολική Βραζιλία.

Ο δράστης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τουλάχιστον 40 άνθρωποι, παιδιά και ενήλικες, έχουν τραυματιστεί. Υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

 

Ανατριχιαστικές εικόνες με γονείς και πληρώματα έκτακτης ανάγκης έξω από το σχολείο κάνουν τον γύρο του κόσμου στα social media. Ο δράστης πιστεύεται ότι ήταν φύλακας στο σχολείο. Τα κίνητρα της τρομακτικής επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

Πολλοί έχουν τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρονται σε νοσοκομεία άλλων πόλεων για εξειδικευμένη περίθαλψη.

Πηγή: Dailymail

Θάντερ – Πέισερς 120-109: Μία νίκη μακριά από τον τίτλο η Οκλαχόμα ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός με Γιαμάλ: Οργιάζουν οι φήμες για σχέση του 17χρονου σταρ της Μπαρτσελόνα με 30χρονη influencer

Σε ποια ηλικία ο μεσημεριανός ύπνος προμηνύει «κακά μαντάτα» για την υγεία

«Άστεγοι» οι πυροσβέστες στα νησιά: Ρισκάρουν τη ζωή τους και κοιμούνται σε υπνόσακους 

Πάτρα: Ανήλικες επιτέθηκαν σε 14χρονη και την χτύπησαν στο πρόσωπο

Το Ισραήλ ισχυρίζεται πως σκότωσε τον κορυφαίο στρατιωτικό διοικητή του Ιράν Αλί Σαντμανί

Τραμπ κατά Μακρόν: Δεν έχει ιδέα γιατί έφυγα από την G7 – Δεν έχει να κάνει με την εκεχειρία

Πώς το Στενό του Ορμούζ επηρεάζει τις τιμές του πετρελαίου και την παγκόσμια αγορά