Αστυνομικός πυροβόλησε τη φίλη του και μετά αυτοκτόνησε

19/09/2016 | 09:03

Τραγικό θάνατο βρήκε από πυροβόλο όπλο 26χρονος αστυνομικός, ενώ η συνομήλικη φίλη του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής στο Κιλκίς. Οι ακριβείς συνθήκες ερευνώνται, ωστόσο εξετάζεται από την αστυνομία το σενάριο να έχει προηγηθεί κάποια μεταξύ τους διένεξη.

Περίοικοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την αστυνομία. Τόσο ο αστυνομικός όσο και η φίλη του έφεραν τραύματα στο κεφάλι.

Ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σε παρκάκι, δίπλα από παιδική χαρά, στο Κιλκίς, όπου βρέθηκαν δύο κάλυκες από το πιστόλι.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, ο 26χρονος αστυνομικός πυροβόλησε τη φίλη του με το υπηρεσιακό του πιστόλι και μετά αυτοπυροβολήθηκε.

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή