Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-1: Διπλό κορυφής με Γιόβιτς και Στρακόσα

24/01/2026 | 21:36

Χάρη σ’ ένα φοβερό γκολ του Λούκα Γιόβιτς στο 38′, η ΑΕΚ πέρασε αλώβητη από την Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 1-0 για την 18η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα και βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που ακολουθούν.

Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε στην Τρίπολη, χάρη στην κλάση του Λούκα Γιόβιτς και τις μεγάλες επεμβάσεις του Στρακόσα.

Από την πλευρά του, ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο τελικά δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Super League.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ