Αστέρας Aktor: Έκτη απόκρουση πέναλτι για τον Παπαδόπουλο!

01/12/2025 | 19:11

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει παράδοση στο να αποκρούει πέναλτι, φτάνοντας τα έξι στην καριέρα του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έπιασε το έκτο πέναλτι της καριέρας του στη Super League την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2025, απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας στα προηγούμενα πέντε που είχε σώσει την εστία του δεν είχε καταφέρει να το συνδυάσει με νίκη, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στο Περιστέρι, όπως καταγράφει η ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική του επέμβαση, αφού την προηγούμενη αγωνιστική δεν νικήθηκε από τον Ενκολόλο στην αναμέτρηση Αστέρας Aktor – Παναιτωλικός 1-1. Με τα χρώματα της ομάδας της Τρίπολης έχει αποσοβήσει ακόμη ένα πέναλτι, στην εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-1.

Οι τρεις άλλες επεμβάσεις του είναι με τα χρώματα του Πανιωνίου. Αρχικά, στις 9 Νοεμβρίου 2014 στο Πανιώνιος – Καλλονή 0-2 νίκησε τον Λεοζίνιο από τα έντεκα βήματα, ενώ στις 7 Δεκεμβρίου 2014, στο Παναιτωλικός – Πανιώνιος 2-1 νίκησε στην ίδια αναμέτρηση τον Μαρτίνες και τον Άλβες.

sdna.gr

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Άμεση εξιχνίαση από την Ασφάλεια Πάτρας – Σύλληψη δύο 17χρονων για την κροτίδα σε σχολείο που τραυμάτισε 12χρονο – ΝΕΟΤΕΡΑ