Αστέρας Aktor: Έκτη απόκρουση πέναλτι για τον Παπαδόπουλο!

01/12/2025 | 19:11

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει παράδοση στο να αποκρούει πέναλτι, φτάνοντας τα έξι στην καριέρα του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έπιασε το έκτο πέναλτι της καριέρας του στη Super League την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2025, απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας στα προηγούμενα πέντε που είχε σώσει την εστία του δεν είχε καταφέρει να το συνδυάσει με νίκη, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στο Περιστέρι, όπως καταγράφει η ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική του επέμβαση, αφού την προηγούμενη αγωνιστική δεν νικήθηκε από τον Ενκολόλο στην αναμέτρηση Αστέρας Aktor – Παναιτωλικός 1-1. Με τα χρώματα της ομάδας της Τρίπολης έχει αποσοβήσει ακόμη ένα πέναλτι, στην εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-1.

Οι τρεις άλλες επεμβάσεις του είναι με τα χρώματα του Πανιωνίου. Αρχικά, στις 9 Νοεμβρίου 2014 στο Πανιώνιος – Καλλονή 0-2 νίκησε τον Λεοζίνιο από τα έντεκα βήματα, ενώ στις 7 Δεκεμβρίου 2014, στο Παναιτωλικός – Πανιώνιος 2-1 νίκησε στην ίδια αναμέτρηση τον Μαρτίνες και τον Άλβες.

sdna.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ